Opgave Kampweekend FC LEO 1 & 2 juni

Beste voetball(st)ers,

Het eind van de competitie is weer in zicht. Als afsluiting willen we vrijdag 1 en zaterdag 2 juni het kampweekend houden. Het kampweekend is voor alle jeugd tot en met de jo15. We weten dat het de laatste avond is van de avond4daagse. De jeugd die niet op tijd terug is, kan aansluiten bij het kampweekend wanneer ze terug zijn van de avond4daagse.

De opgave briefjes voor het kampweekend zijn of worden uitgedeeld aan de kinderen door de jeugdleiders. Dit briefje kun je inleveren bij je jeugdleider of in de kantine, uiterlijk 19 mei! Het is ook mogelijk om je online op te geven via het onderstaande aanmeldformulier

Graag willen we weten wie er wel of niet blijven slapen en meedoen met de spellen. De kosten zijn € 5,– p.p.
Bij aankomst op het kampweekend moet iedereen zich eerst melden in de kantine en dan kan er betaald worden. Dus niet bij de jeugdleiders of bij opgave!!! Graag allemaal een zaklamp meenemen. Energiedrankjes zijn niet toegestaan tijdens het kampweekend!!!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u te allen tijden contact opnemen met een van de onderstaande commissieleden of via activiteitenfcleo@hotmail.com.

*Ook kunnen wij bij de stoere pubertocht, als nachtwacht en bij de spellen op de zaterdag altijd wel hulp gebruiken. Wilt u graag meehelpen tijdens het kampweekend, laat ons dan weten waar uw voorkeur naar uitgaat en neem contact op met een van de commissieleden of via activiteitenfcleo@hotmail.com. 

Groeten Activiteiten Commissie,

Sjoerd van der Ploeg, Sietie van der Klei, Annelies Smit, Eiko Medema, Rianne Pronk, Jasper Tuma, Marco Wichers, Mariska Kappelle

Aanmelding Kampweekend 2018

 

Verificatie