Opgave kampweekend 5/6 juli

Het seizoen is inmiddels al ten einde en zoals jullie weten hebben we elk jaar weer een kampweekend voor de jeugd van de jo7 t/m de jo15. Normaal gesproken is dit altijd het 1e weekend van juni, maar door drukke weekenden met toernooien en activiteiten die er overal plaatsvinden en door een tekort aan bezetting van vrijwilligers op bepaalde dagen zijn wij genoodzaakt om eenmalig het kampweekend te verplaatsen, want wij willen wel graag met jullie het seizoen afsluiten. Wel zal het dit jaar op een iets andere manier gaan dan jullie van ons gewend zijn. We hebben besloten het kampweekend te houden op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. De velden zijn dan al gesloten, maar we zullen de activiteiten houden op het veld naast/achter de basisschool de Lydinge en op het pannaveldje.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Vrijdag 5 juli:
16.30 uur aankomst kinderen en tenten opzetten
17.00 uur eten
17.45 uur start sportman van het jaar bokaal
20.00 uur strijden om de penalty bokaal
21.00 uur prijsuitreiking sportman van het jaar bokaal en penaltybokaal
21.30 uur kampvuur met broodjes en marshmallows.

Zaterdag 6 juli:
08.00 uur ontbijt voor alle kinderen
09.00 uur vertrek naar Duinenzathe
16.00 uur vertrek vanuit Duinenzathe (ongeveer 17.15 uur terug in Leens)

Graag willen we weten wie er blijven slapen en meedoen met de spellen. De kosten zijn € 5,– p.p. Je kunt je opgeven via het onderstaande online aanmeldformulier of download hier de uitnodiging en vul het opgavestrookje in. Het opgavestrookje kun je inleveren bij Jasper Tuma aan de van der Munniklaan 14. Wij moeten uiterlijk woensdag 19 juni de opgaves binnen hebben.

Bij aankomst op het kampweekend moet iedereen zich eerst melden in de kantine en dan kan er betaald worden. Dus niet bij de jeugdleiders of bij opgave!!! Energiedrankjes zijn niet toegestaan tijdens het kampweekend!!!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u te allen tijden contact opnemen met een van de onderstaande commissieleden of via activiteitenfcleo@hotmail.com.

Aanmelding Kampweekend 2019

 

Verificatie