Cursus aanbod

Via de KNVB is het mogelijk om diverse cursussen te volgen. Indien gewenst wil FC LEO hier wel bij helpen. Onderstaand een overzicht.

Naast de diverse cursussen Juniorentrainer en Pupillentrainer staan nu ook de cursussen Goalkeepercoach C en G-voetbaltrainer online. Deze cursussen zijn te vinden op inschrijven.knvb.nl

Voor informatie over deze cursussen klik hier.

Procedure om in te schrijven en/of te kijken of er een cursus bij jou in de buurt online staat:
Ga naar: inschrijven.knvb.nl
District: kies het district waar je een cursus wilt volgen, dit hoeft niet persé het district te zijn waar je woont
Type: cursus
Categorie: trainers
Subcategorie: kies de cursus die je wilt volgen; Juniorentrainer, Pupillentrainer, Goalkeepercoach C of G-voetbaltrainer

Klik hierna op “zoek KNVB activiteiten”. Er verschijnt dan aan de rechterkant een landkaart met een aantal vlaggen daarin. Als je op een vlag klikt krijg je meer informatie. Kandidaten kunnen zelf bepalen op welke locatie zij zich inschrijven. Het ligt echter voor de hand een vlag in de omgeving van je woonplaats aan te klikken. Wanneer je dan op aanmelden klikt komt er nog meer informatie tevoorschijn. Als je dan nog een keer op aanmelden klikt, kun je je inschrijven voor een cursus. Om in te kunnen schrijven hebben kandidaten een relatiecode, geboortedatum en een juist mailadres nodig.

De inschrijving voor de opleiding UEFA C / UEFA C Youth voor het seizoen 2017-2018 is gesloten. Hier kunnen kandidaten zich niet meer voor aanmelden. Inschrijven voor het seizoen 2018-2019 kan weer vanaf volgend voorjaar. Er kunnen mailadressen van belangstellenden worden genoteerd. Er volgt dan automatisch informatie zodra deze bekend is.